Onderstaande instellingen kun je gebruiken om je mail in te stellen wanneer je die via ons afneemt. Bij meerdere gebruikers of geavanceerde opties raden wij het gebruik van Office 365 Business aan.

Om de instellingen in Outlook te bewerken ga je naar Accountinstellingen via het tabblad Bestand.

Inkomend

• Type POP of IMAP.
  • Inkomende server is zilver.hosting26.nl of goud.hosting26.nl, afhankelijk van je abonnement.
  • Als gebruikersnaam kun je je e-mailadres gebruiken.
  • Het wachtwoord is eerder naar je gecommuniceerd.  Wanneer deze niet meer bekend is kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen deze niet inzien maar wel opnieuw voor je instellen.
  • Poort 993 voor IMAP, poort 995 voor POP.
  • Versleutelingsmethode instellen op SSL.
  • Wanneer bij gebruik van IMAP de berichten niet getoond worden, dan kan het Folder Root Path, bij accountinstellingen, ingesteld worden op Inbox

Uitgaand

• Uitgaande SMTP-server is zilver.hosting26.nl of goud.hosting26.nl, afhankelijk van je abonnement.
  • Poort 465 (ipv de standaard 25).
  • Voor de server is verificatie vereist op ja. Stel dit in op "Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail".
  • Versleutelingsmethode instellen op SSL.
  • Mocht bovenstaand niet werken, dan kun je poort 587 met Versleutelingsmethode Automatisch gebruiken.

Webmail

Het is mogelijk webmail te gebruiken door voor je domeinnaam "webmail" in te voeren ipv www. Dus als voorbeeld https://webmail.buro26.digital.